Cégünkről

Minőségpolitikánk

A SALGGLAS ZRt. elsődleges célja, hogy a folyamatos fejlesztés elvét követve megfeleljen a megrendelők követelményeinek és kivívja elégedettségüket.

A társaság vezetése gondoskodik arról, hogy a minőségpolitikai alapelveket a társaság minden szintjén megismerjék és gyakorlattá tegyék, illetve az ebből következő minőség teljesülését az érintett szervezeti egységek és személyek előírt feladatainak végrehajtásával biztosítsák.

Társaságunk összes vezetőjének kiemelt feladata, hogy tevékenységi területén járuljon hozzá a termékek minőségének és a társaság eredményességének a javításához. Valljuk, hogy a vevőink igényeit kielégítő termékek a szervezeti egységek, illetve személyek együttes munkájából születhetnek. A termékeink és vevőink kiszolgálásának minősége a társaság szervezeti és működési megfelelőségétől függ, ezért mind a szervezeti egységek, mind a vevő orientált működési folyamatok rendszeres és következetes tökéletesítésén, biztonságosabbá tételén dolgozunk.
Céljaink elérését a társasági folyamatok rendszerszemléletű működtetésével támogatjuk melynek alapelve a hibák megelőzése. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos fejlesztés döntő módon járul hozzá a társaság működésének a gazdaságosságához. Ennek érdekében tevékenységeink során egyaránt felhasználjuk az itthon és külföldön eredményesen használt módszereket.

Minőségirányítási rendszerünk működtetése kapcsán döntés-előkészítéshez gyűjtött és elemzett adatokkal biztosítjuk a tényeken alapuló döntések meghozatalát, mely során a potenciális hibaforrásokat, valamint a veszteséget okozó jelenségeket kiküszöböljük a folyamatainkból. Valljuk, hogy a tökéletes folyamatok kialakításának és minőségpolitikánk következetes megvalósításának eredménye az elégedett vevő, az elégedett dolgozó és az elégedett tulajdonos.

A SALGGLAS ZRt. munkavállalóitól elvárjuk, hogy - felismerve saját, illetve vevőink érdekeit - megértsék, támogassák ezen minőségpolitikát és segítséget nyújtsanak megvalósításához.

Elérhetőség

3104 Salgótarján,
Budapesti út 29

Telefon: +36 32 440-655
FAX: +36 32 440-168

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

több mint 110 éves üveggyártási tapasztalatot és hagyományt ápolva működik.