Cégünkről

Értékeink

Legfőbb értékeink, amit a legfontosabbnak tartunk: HATÉKONYSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, EGYÜTTMŰKÖDÉS.

  • HATÉKONYSÁG:

A hatékonyság alatt mindenképpen elsősorban a termelés hatékonyabbá tételét értjük. Folyamatosan törekszünk arra a cégen belül, hogy minél kevesebb selejtet, beállítási időt, anyagmozgatást, stb. vegyünk igénybe, így is gyorsítsuk folyamatainkat. Hiszen hosszú távon ezen folyamatok folyamatos javítása meghozza gyümölcsét, mind a dolgozók, mind pedig a cég számára.

  • MEGBÍZHATÓSÁG:

Egy átlagos autóipari kapcsolat tovább tart, mint egy átlagos házasság. Csak akkor tudunk megfelelni a vevői elvárásoknak, csak akkor bízhatunk új megrendelésben, ha a terméket nemcsak egyszer-egyszer, hanem minden egyes alkalommal az elvárt időben és minőségben szállítjuk. Mivel a termékbiztonságot csak a folyamatbiztonság garantálhatja, ezért fektetjük a legtöbb figyelmet ennek növelésére. Ennek rendeljük alá a beruházási és képzési terveinket.

  • EGYÜTTMŰKÖDÉS:

Mind a vevőkkel mind a munkatársakkal együtt kell dolgoznunk a kitűzött célok elérése érdekében. A vállalat számára a célokat a vevők adják meg, amit cégen belül világossá teszünk minden egyes munkatársnak. Jelenleg a vevőktől a leginkább elvárt a vevői reklamációk, azaz a selejt további csökkentése, amihez minden munkatárs együttműködését elvárjuk. A vevői és a munkatársi elégedettség folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Elérhetőség

3104 Salgótarján,
Budapesti út 29

Telefon: +36 32 440-655
FAX: +36 32 440-168

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

több mint 110 éves üveggyártási tapasztalatot és hagyományt ápolva működik.